~new shit!~

Friday, February 12, 2010

ooops. delete.

"imi pare rau"... cred k asta e cea mai des folosita fraza in entry-urile mele, sau mai bine zis era. din greseala, si imi pare rau (sau nu) le'am sters pe toate de pana azi. daca v'a placut ce scriam inainte, cred ca veti citi ce voi scrie in continuare fara a ma critica pentru alegerea facuta.

si chiar imi pare rau pentru taguri, erau chiar amuzante si pline de amintiri, am zambit cand le'am recitit si am vazut ce'am scris pe acolo...

deci... refresh este cuvantul de baza azi

8 comments:

Anonymous said...

GO FOR IT, DUDE!!!!! :D
Chiar ma gandeam cand mai ai de gand sa scrii pe blog. In alta ordine de idei, ai inceput sa fii mai punctual la scoala, sau am inceput eu sa intarzii si mai grosolan de atat?

Anonymous said...

inseamna ca nu ne sincronizam cu chiulitul. :))
eu am saptamana asta libera :X.

Anonymous said...

invatat o multime

Anonymous said...

NU MAI SCRII NIMIC????!!!!

Anonymous said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

Iasi said...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://anunturi-iasi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ
Va multumesc anticipat si va doresc multa sanatate si toate cele bune.

liana said...

funny...

Masaj erotic Craiova said...

da, refresh..poate fi funny!